Skip to content

Welcome guest

Please login or register
Ulike typer Foundation Coverage (Og hvor hører Lava hjemme?)

Ulike typer Foundation Coverage (Og hvor hører Lava hjemme?)

Hvilken type foundation coverage passer for huden din?

Du bør ikke velge en Foundation vilkårlig. I tillegg til å velge mellom de forskjellige sammensetningene (flytende, pudder eller mousse?), bør du også vurdere hvilket dekningsnivå du trenger for å perfeksjonere utseendet ditt. Den korrekte foundation er en viktig del av enhver sminkerutine. Derfor er det viktig å vite forskjellen mellom de forskjellige dekningstypene, og hvilken som er best for huden din.

Det er mye å tenke på, ikke sant? Men ikke bekymre deg, vi hjelper deg.

Hvilke forskjellige typer foundation coverage finnes det?


Det viser seg at ikke alle foundations tilbyr det samme dekningsnivået. Den typen som er den rette for deg skjuler akner, rødhet eller poser under øynene, mens andre kan virke klumpete og føles for tunge. Det er fordi det er tre typer dekning: Lett, middels og full. La oss se nærmere på hver av dem.

Light Coverage

Light coverage er det mest naturlige, hudlignende alternativet for dem som ønsker kun et snev av foundation for å jevne og glatte ut huden. Denne typen dekning skjuler ikke fregner eller kviser, men brukes for å forbedre hudfargen din. Light coverage er et godt valg hvis du ikke liker å bruke for mye sminke eller ønsker å sikre at porene dine ikke tettes (som for eksempel skjønnhetsbalsam- (BB) eller fargekorrigerende (CC) kremer).

Medium Coverage

Hvis du trenger noe kraftigere for å dekke over kviser, fregner, fargeforskjeller eller flekker, bør du bruke en medium coverage. Medium coverage foundations kan skjule noen ufullkommenheter og fortsatt føles bra på huden din, samtidig som den gir deg en naturlig og jevn hud. Noen formler lar deg til og med bygge opp den dekningen du ønsker, avhengig av hvor mye sminke du vil bruke.

Full Coverage

På tide å bruke grovt skyts som får huden din til å se feilfri ut. Full coverage foundation er ment for å dekke huden din helt, og med den riktige formelen kan du til og med bruke den til å dekke over tatoveringer. På samme måte som med medium coverage, kan du påføre flere lag, og du bestemmer selv hvor mange lag du ønsker å påføre. Hvis det føles at du har brukt for mye, kan du ganske enkelt påføre litt fuktighetskrem for å tynne det ut litt.

Hva med vår Compact Cushion Foundation?

Compact Cushion er en heldekkende foundation som du kan påføre lagvis. Du kan bruke den når du har det travelt om morgenen eller er på vei til en stor kveld. Påføringspuffen gjør det enkelt å oppnå det ønskede dekningsnivået med bare noen få strøk, og den lette formelen med SPF 50/PA+++ beskyttelsesfaktor gir deg en langvarig polert effekt. Du kan velge det matte alternativet (for fet hud) eller glød (for tørr og kombinert hud) avhengig av hudtypen din, slik at du ikke trenger å bekymre deg for at det renner utover i ansiktet ditt og ser unaturlig ut.

Handlekurv

Your cart is currently empty