Skip to content

Welcome guest

Please login or register
Topp 5 tips til påskens neglepynt

Topp 5 tips til påskens neglepynt

Enhver høytid har sine farger. Halloween? Oransje, lilla og sort. Valentinsdagen? Rødt, lilla og rosa. Hva er det som er rødt, grønt og hvitt? Vi tipper du allerede vet det – det er julen!

Når du tenker på påsken, hva tenker du da på? Vi tenker på våren – tiden da alt begynner å spire igjen etter vinteren og frembringer en rekke sider av alt som har med naturen og floraen å gjøre. Fargene er lette pastellfarger som lyseblått, gult og grønt.

Enten du ønsker å hengi deg til alt som har med blomster å gjøre eller bare å være påskemiddagens midtpunkt, så er det flere måter du kan sprite opp neglepynten din på. Vanskelig å bestemme deg for uttrykket ditt? Her er 10 tips til neglepynt som kan sparke i gang noen ideer til påsken 2022!

Pastellprikker

Legg til noen fargerike prikker på de pastellfargede neglene dine for å få neglene til å stikke seg ut. Du kan enten gå for en samling av typiske påskefarger eller sprite dem opp med en blanding av lyse og mørkere farger.

Si det med blomster

Du feiler ikke med en blomster-look. Du kan designe en livlig bukett eller lage et spesielt uttrykk med en blomst på hver negl. Enten de er klistret eller malt på, er dette perfekt for et påsketreff!

Matt design

Balanser et søtt påskedesign med en stilig matt bakgrunn. Du kan drysse på litt glitter eller male på et gøyalt påskeegg eller en påskehare.

Neglelakk-kombo

Kombiner to forskjellige neglelakker i en gøyal blanding. Miks og match med lyse farger for et slags funky negledesign.

Sikksakkdesign

Konsentrer galskapen din med et livlig sikksakkdesign. Uansett om du bruker mørke eller lysere farger, blir dette et samtaleemne ved enhver anledning.

Handlekurv

Your cart is currently empty