Skip to content

Welcome guest

Please login or register
Len deg tilbake og slapp av med våre beste filmvalg for morsdagen.

Len deg tilbake og slapp av med våre beste filmvalg for morsdagen.

Leter du etter en perfekt film for å se sammen med moren din? Vi har den!

Morsdagen er rett rundt hjørnet, og det er mange flotte måter å feire moren din på i år. En av dem er definitivt å få seg en god latter (eller å gråte) foran TV-en, mens dere koser dere sammen under et deilig pledd.

Hva blir det til i år? Blir det en lett komedie, eller kanskje moren din er mer begeistret for en spennende tittel? Eller kanskje har dere lyst til å ta en nostalgisk tur ned minneveien med en klassisk film med morskapstema?

Før du blir overveldet av alle alternativene, har vi samlet sammen de fem beste filmene våre som du kan se sammen med moren din på morsdagen. Hvilken er din favoritt?

The First Wives Club (1996)

Bette Middler, Diane Keaton og Goldie Hawn – trenger vi å si noe mer? Dette valget vil garantert få deg til å gråte av latter. Den handler om tre nyskilte venner som slår seg sammen for å vise eksmennene sine hvem som egentlig er sjefen.

Tully (2018)

Morskap er absolutt ikke bare en dans på roser. «Tully» er en historie om en utslitt trebarnsmor som prøver å huske hvem hun var før hun fikk barn ved hjelp av en innleid barnepike som heter Tully.

Stepmom (1998)

Hvis du ønsker en god binding med moren din med en god gråt, er «Stepmom» med Julia Roberts og Susan Sarandon noe for deg. Se konfliktene i en blandet familie der de prøver å finne fotfeste i den nye realiteten som medforeldre etter skilsmissen.

Carrie (2013)

Denne nye versjonen av Stephen Kings klassiker, med Chloe Moretz og Julianne Moore i hovedrollene, vil garantert gi deg frysninger – og gjøre deg glad for at moren din ikke er som Carries mor!

Freaky Friday (1976)

Hvis du vil kan du se versjonen med Lindsay Lohan og Jamie Lee Curtis fra 2003, men denne versjonen, med Barbara Harris og Jodie Foster i hovedrollene, kan være en morsom måte å endre ting litt på.

Handlekurv

Your cart is currently empty