Skip to content

Welcome guest

Please login or register
Lava Arts fargerike stiler

Lava Arts fargerike stiler

Sjekk ut våre fatorittsminkestiler som bruker Lava Art-samlingen!

Vi simpelthen ❤ å høre fra deg om hvordan produktene våre har funnet sin plass i din daglige skjønnhetsrutine. Og vi elsker det enda mer når vi får se resultatene! Så hvis du er ny i Lava Arts verden og trenger litt inspirasjon for å få mest mulig ut av våre produkter, deler vi her noen favorittsminkestiler fra våre største fans og hvorfor vi liker dem så godt.

Uansett om du ser etter en enkel stil til hverdags eller skal gå hardt ut i festivalsesongen i år har vi noe for alle. Nyt! Og ikke glem å dele resultatene dine med oss på siden vår på Instagram @lavaartcosmetic

Våren har kommet

Denne dama gløder! Mia (@mia.hallen) bruker vår Compact Cushion Foundation for å skape en feilfri naturlig glød perfekt for en vårdag utendørs. For å gjenskape denne stilen, bruk får compact cushion med solfaktor for å holde fokus på din naturlige kompleksitet, beskytte huden din mot skade fra solen og samtidig nyte feilfri dekning.

Klar for business

Det er noe med vågale leppefarger som skiller seg ut og gjør at du automatisk ser ut som en som mener alvor. Kristina (@krissyotn) tok det et steg videre og fullførte stilen ved å legge til eyeliner, og dette er sminkestilen å gå for hvis du trenger litt ekstra selvtillit til en stor dag på jobben.

La oss feste!

Festivalsesongen er her, og hvis de to siste årene har gjort at du har glemt hvordan det er å gjøre seg klar for dager fylt med god musikk, folk og uforglemmelige opplevelser, har Antigoni (@catlady_antigoni) og vår Compact Cushion ryggen din. Spørsmålet er: hvilken farge velger du?

Romantisk utflukt

Livlig neon-eyeliner er stort denne våren, og hvis du ser etter sminkeinspirasjon som er både subtil og effektiv (og litt flørtete) trenger du ikke å lete lenger enn vår Compact Cushion og rosa eyeliner med doble vinger. Marte (@martefre) ser absolutt fantastisk ut med denne vårkombinasjonen!

Glamdronning

Denne sminkestilen fra Ritta (@ritta_beauty) handler kun om å fremheve den naturlige skjønnheten med et subtilt «smoky» øye for å fullføre stilen. Det er enkelt og elegant men allikevel får vi ikke nok av det! Feminint og med en lett touch av blush; dette er en stil folk garantert snur seg etter og den sikrer at du er oppmerksomhetens sentrum hele kvelden.

Feilfri finish

Hvis du ser at du har litt bedre tid når du skal gjøre deg klar, ikke glem å prøve våre colored concealers for en dramatisk og jevnt tonet finish laget av Valentina (@vbx_makeupbeauty). PS En sterk leppestift som skiller seg ut kombinert med volumøse vipper er en av de letteste måtene å skape en enkel hverdagslig sminkestil!

Handlekurv

Your cart is currently empty