Skip to content

Welcome guest

Please login or register
Hvordan Å Kontuere Med Vår Compact Cushion

Hvordan Å Kontuere Med Vår Compact Cushion

Kontuering er en teknikk som blir brukt til å fremheve din naturlige ansiktsfasong ved å ta i bruk effekter som skygge og lys. Alles kontur er forskjellig ettersom vi har ulike benstrukturer. Selv om folk flest griper etter et solpudder for å fullføre deres look med litt kontur, skal vi her vise deg hvordan du på en rask og enkel måte kan gjøre litt kontuering på ansiktet ditt ved å bruke lyse og mørke nyanser av vår Lava Art Compact Cushion Foundation.

For å kontuere ved bruk av vår Compact Cushions, må du skaffe deg en nyanse som er 3-5 nyanser mørkere enn din vanlige nyanse (avhengig av hvor dyp du ønsker at konturen skal være). For eksempel dersom din normale nyanse er 25, kan du da forsøke å bruke nyansenummer 28-30 for din kontur.

Du vil ønske å starte med å sminke deg slik som du ville gjort enhver annen dag - med din base! Ta din normale compact cushion farge og påfør det over hele ansiktet ditt ved bruk av sminkepuffen helt til du får ønsket dekning. Nå er det på tide å få frem den mørkere nyansen og la oss konturere!

Hele poenget med konturing er å fremheve den naturlige fasongen til ansiktet ditt og samtidig gi deg en dimensjon. Noen av områdene vi ønsker å fokusere på med vår kontur er kinnben, nese og langs kjeven. Ta frem applikatoren som kom sammen med den mørkere nyansen og del den i to slik at du får en riflet fasong. Trykk applikatoren i cushion og start med nesen, påfør den mørkere fargen ned på hver side av nesen. Disse linjene er de som gir inntrykk av en smalere nese.

Nå tar du din beauty blender og påfør lett den mørkere fargen tilbake til din foundation. Du ønsker å gjøre dette gradvis slik at du ikke blander de fullstendig, men at du heller etterlater litt av fargeforskjellen som er nøyaktig det du ønsker som effekt ved å kontuere. Det er også viktig at du påfører langs de kontuerte linjene og ikke drar produktet slik at du ikke flytter den mørkere fargen dit hvor du ikke ønsker den!

Videre går du over til kinnbena. På samme måte som tidligere, brett applikatoren i to og påfør det til ansiktet ditt fra øret til kinneplet. Dersom du har problemer med å finne kinnbena dine, sug inn kinnene dine! Fyll på applikatoren med produktet og påfør det langs enden på kjeven din før du tar beauty blender og blander alt ut. Blend, baby, blend!

Du vil bli etterlatt med et ansikt fullt av dimensjoner og nyanser og har oppnådd det perfekte kontuerte utseende. Nå er det på tide å fullføre sminken og glem ikke å sette ansiktet ditt! Sjekk ut vår Enkle, Hverdagslige sminke look dersom du ønsker inspirasjon.

Dersom du er ny til konturing, sjekk ut disse 6 enkle stegene for kontur for nybegynnere!

Handlekurv

Your cart is currently empty