Skip to content

Welcome guest

Please login or register
Her er grunnen til at du trenger en Compact Cushion i sminkepungen

Her er grunnen til at du trenger en Compact Cushion i sminkepungen

Hvis du ikke har opplevd magien i å bruke en compact cushion, vær forberedt på å forelske deg i denne lille men mektige gamechangeren hva sminke angår!

Hva er en Compact Cushion?

compact cushion foundation også kjent som "CC Cushion", er et skjønnhetsfenomen rett fra Sør-Korea. «CC» betyr «color correction» (fargekorrigerende) heller enn å være en forkortelse for «compact cushion». Som navnet indikerer jevner den ut hudtonen og skjuler alle ujevnheter, noe som sikrer at du viser deg fra din beste side!

Hvor hygienisk er en Compact Cushion?

Det er helt naturlig å bekymre seg for hvorvidt gjenbruk av samme svamp er hygienisk (eller ikke). Du kan imidlertid være trygg på at mange selskaper velger å bruke svamper laget av rubincelleteknologi, som er antimikrobiell og antibakteriell.

Hvis rengjøring av svampen din vil gi deg trygghet, anbefaler Charlotte Cho, grunnleggeren av K-Beauty-nettbutikken Soko Glam, å vaske svampene dine i lunkent vann .

Hvorfor bør jeg bruke en Compact Cushion?

I tillegg til å være et godt foundationvalg, kommer compact cushions i praktiske størrelser slik at du kan ta en, slenge den i vesken og komme deg avgårde. Vink farvel til dagene der du alltid måtte ha en liten sminkepung i vesken for å fikse på ansiktet i løpet av dagen.

I tillegg er det en rekke fordeler ved å bruke cushion foundation. Avhengig av hvilket merke du bruker, kan du forvente at din compact cushion fungerer som en moisturizer, concealer, foundation og til og med solkrem!

Erstatter dette mine andre sminkeprodukter?

Ja... og nei. Med sin praktiske alt-i-ett-utforming gjør en compact cushion alt litt lettere og gir utmerket dekning. Men hvis du leter etter det *ekstra* feilfrie utseendet, kombiner din compact cushion med foundation for enda glattere og jevnere hudfarge.

Poenget vi prøver å understreke er at du ikke burde føle at du må erstatte de andre sminkeproduktene dine når du bruker en compact cushion. Alt avhenger av om du er ute etter en naturlig stil eller en som passer for en kveld ute.

Er det trygt å bruke Compact Cushions daglig?

Svaret er et rungende JA! Men, akkurat som med alle hudpleie- eller sminkeprodukter må du være sikker på at du kjøper det fra en trygg og pålitelig kilde. Og selv om det ikke vil skade å ha på CC-kremen din når du går til sengs av og til, er det fortsatt best å vaske den av og følge din vanlige hudpleierutine om kvelden.

Den endelige dommen

Compact cushions er perfekte for de som ønsker å holde det raskt og enkelt når det kommer til å gjøre seg klar for dagen. Enten du sminker deg før du forlater huset, fikser ditt beste ansikt på vei til jobben eller gjør det ved pulten din er lettheten og bekvemmeligheten compact cushions gir endeløs!

Handlekurv

Your cart is currently empty