Skip to content

Welcome guest

Please login or register
Gjør det selv-ansiktsbehandling: Hvorfor du trenger en snarest

Gjør det selv-ansiktsbehandling: Hvorfor du trenger en snarest

Kan ansiktsbehandlinger hjemme være like nyttige som på spa?

Hvem elsker vel ikke følelsen i huden etter en ansiktsbehandling? Tenk silkemyk, hydrert og gjennomgående renset hud du simpelthen ikke kan slutte å ta på fordi den føles så utrolig bra. Det er allikevel ofte at livet kommer i veien og du kanskje ikke finner tid til en profesjonell ansiktsbehandling i kalenderen hver uke — som er så ofte du burde gjøre det for å sørge for at huden ser sunn og glødende ut.

Ikke bekymre deg, vi har alle vært der. Heldigvis er det noe du kan gjøre for å styrke din vanlige hudpleierutine, og det er gjør det selv-ansiktsbehandlinger. Og før du spør — ja, gjør det selv-ansiktsbehandlinger kan være like fordelaktige som de som blir profesjonelt utført på ditt favorittspa.

Fordelene med gjør det selv-ansiktsbehandlinger

Ingen av oss er immune mot fine linjer, rynker, flekker eller andre ujevnheter i huden. Selv om en ansiktsbehandling ikke vil gjøre opp for mangelen på en regelmessig hudpleierutine vil ingen skjønnhetskur, uansett hvor omfattende den er, gjøre huden din så sunn og strålende som en ansiktsbehandling.

Det gjelder både ansiktsbehandlinger på spa og de du kan gjøre selv hjemme, selv om du ikke bruker profesjonelle produkter. Det er ikke nødvendigvis noe negativt i det, ettersom ansiktsbehandlinger hjemme gir deg mer kontroll over produktenes ingredienser og hvordan de påvirker huden din.

La oss ta en nærmere titt på hvorfor du burde vurdere å legge til en ukentlig ansiktsbehandling hjemme i hudpleierutinen din.

Det er en form for selvpleie

Det er mange måter man kan ta vare på seg selv på og investere i egentid av høy kvalitet, og ansiktsbehandlinger er definitivt høyt oppe på den listen. Selv om velværeøkter som regel er forbundet med weekendturer på spa kan du enkelt gjenskape spaopplevelsen i komforten av ditt eget hjem.

Du vil kanskje også oppdage at ansiktsbehandlinger hjemme vil gjøre det lettere for deg å være dedikert til å gjøre det regelmessig og etablere en sunn vane, noe som virkelig bedrer utseendet og tilstanden til huden din. Ikke nok med det, fordi stress kan skape kaos for huden din vil det å ta tid til å stresse ned og slappe av mens du tar en ansiktsbehandling gjøre at huden din styrkes fra innsiden.

Det er bra for huden din

Selv om du er flink til å gjennomføre din vanlige hudpleierutine er det å ta deg tid til en ansiktsbehandling ukentlig det neste steget mot en enda mer jevn og ungdommelig hudfarge. Ansiktsbehandlinger gir huden din en sjanse til å nullstille seg og forynges etter en uke med samling av alt støv, skitt og forurensing vi er eksponert for daglig.

Å unne seg en ansiktsbehandling på ukentlig basis, enten hjemme eller på spa, hjelper med å lindre utfordringer med huden som akne eller hudormer, reduserer poser under øynene og jevner ut tegn på tidlig aldring som fine linjer og rynker.

Det er praktisk og rimelig

Det siste du vil er at ansiktsbehandlingsrutinen begynner å føles mer som en jobb enn noe å se frem til hele uken. Samtidig, hvis du sliter med å finne tid til å gjøre det profesjonelt kan ansiktsbehandlinger hjemme være et strålende kompromiss på veien mot sunnere hud.

Gjør det selv-ansiktsbehandlinger trenger ikke å være kompliserte eller dyre heller. Vi anbefaler å eksperimentere med forskjellige rutiner for ansiktsbehandling for å se hva som fungerer best for din hud. Du kan for eksempel starte med en enkel prosess i 4 trinn:

1. Eksfolier
Start ansiktsbehandlingen med å forsiktig eksfoliere huden for å fjerne død hud, som gjør det lettere for produktenes aktive ingredienser å trenge gjennom huden.

2. Styrk
Neste trinn er å smøre på hydrerende serum eller essens. Bonuspoeng hvis produktet også inneholder antioksidanter eller vitaminer!

3. Massasje
Påfør masken og masser ansiktet rolig med sirkelbevegelser for å bedre blodsirkulasjonen og stimulere lymfeknutene.

4. Tilfør fuktighet
Fullfør ansiktsbehandlingen ved å påføre din vanlige fuktighetskrem.

Ansiktsbehandling i kveld?

Når det gjøres riktig kan gjør det selv-ansiktsbehandlinger være en god måte å holde huden din myk og sunn mellom besøk til et spa, og du burde se en merkbar forskjell etter bare en eller to ganger avhengig av hudtypen din. Gjør det selv-ansiktsbehandlinger vil selvfølgelig bare hjelpe hvis du har skikkelige hudpleieprodukter hjemme som er beregnet på vedlikehold og behandling. Du kan også prøve å finne forskjellige måter å skjemme bort deg selv på hver dag, fordi ingen ting er mer avslappende enn en ansiktsbehandling hjemme!

Handlekurv

Your cart is currently empty