Skip to content

Welcome guest

Please login or register
Fem morsomme trimtips

Fem morsomme trimtips

Hvis du ikke er særlig glad i å trene men vil holde deg i form, er dette blogginnlegget for deg. La kjedelige treningsøkter høre fortiden til! Vi går et nytt år i møte, og kaloriforbrenning burde være morsomt og enkelt å opprettholde.

Vi har satt sammen en liste over artige måter å trene på, slik at du kan holde deg i form og likevel ha det gøy. Her har du fem treningsøkter som ikke føles som trening. Før du vet ordet av det, har du en skikkelig svettefest!

1. Tur i skog og mark
Har du ikke lyst til å gå alene? Inviter med deg vennegjengen og slå to fluer i en smekk: trening og kjas! Snør på deg skoene og legg ut på skogstur.


2. Gåtur
Ta deg en 15 minutters gåtur i raskt tempo, og få frisk luft i lungene. Ha favorittmusikken eller en podcast-episode på ørene. Det er utrolig hvor fort tiden flyr.


3. Dansing
Zumba, tango, flamenco, hip hop – hva som helst! Det er morsomt, får opp pulsen og gir knallgod kondisjonstrening.


4. Innendørssykling
Dette er en praktisk treningsform som bidrar til å gi bedre muskelstyrke, bedre hjertehelse og vektreduksjon, nesten uten at du merker det!5. Aerial Yoga
Også kjent som aerial hammock eller aerial fitness. Dette er en slags svevende trening som praktiseres i en silkehammock som henger fra taket og støtter kroppsvekten din.

Den er skånsom mot leddene, bidrar til å redusere spenning, gir dypere tøying, øker bevissthet rundt pust og gir generelt bedre helse og kondisjon.


Hvis du ikke er så glad i å trene eller vil prøve noe nytt, kan du prøve disse trimformene.

Det er bare å komme i gang!
Hilsen Lava Art-teamet

Handlekurv

Your cart is currently empty