Skip to content

Welcome guest

Please login or register
Enkle hverdagslige makeup-looks

Enkle hverdagslige makeup-looks

Din hverdagslige smkinkerutine må ikke være komplisert. Du trenger ikke å bruke en time på badet for å påføre og blande. Alt du trenger er et par troverdige produkter som er enkle å påføre og ser fantastisk ut. Fortsett å lese for din steg-for-steg guide for en enkel hverdagslig sminkerutine som vil gi deg den perfekte glød og finish.

Før du påfører sminken er det viktig å preparere ansiktet. Hvis du allerede har gjort dagens hudpleierutine kan du enkelt ta på en fuktighetsgivende maske i 10 minutter for å hjelpe med hydrering av huden. Bruk denne tiden på å legge deg ned, sett på noe musikk eller en podcast og bare slapp av men den er på. Følg opp med en lett fuktighetskrem som vår Perfect Light Facial Cream og en primer for å gi deg selv et hydrert utgangspunkt for å påføre sminken. Vi anbefaler også å legge til en sprut av Hydrating Mist for å virkelig forynge huden din.

Steg 1 av din sminkerutine bør være å påføre en farget concealer. Det er viktig å gjøre dette før du påfører din foundation slik at det lages et lag under som dekker skavankene. Vår peach concealer er perfekt for å lysne sliten hud og nøytralisere sirkler eller flekker. Vår green concealer er brukt til å redusere alle former for rødhet: tenk utbrudd, rosacea eller bare generell soleksponering! Til slutt, vår yellow concealer er perfekt til å skjule lilla fargetoner og mørke ringer.

Hvilken som helst farge du velger (og du kan bruke flere farger!), bare påfør den der du føler du har noen flekker eller skavanker som trenger å skjules. Bruk en beauty blender-svamp og tapp den for å blande det inn. Hvis du er ferdig, og du føler du er litt... grønn... ikke få panikk! Dette er hva du vil; et perfekt underlag for din foundation.

Steg 2 er å påføre din foundation! Vår compact cushion kommer i en egen søt eske med et speil og applikator, så den er perfekt til å ha i vesken for å enkelt bruke utover dagen. Enkelt før applikatoren inn i foundation cushion et par ganger og dab den utover ansiktet. Nøkkelen her er å dabbe, og ikke dra! Hvis du er usikker på fargen kan du sjekke ut vår Colour Match Quiz for å få din perfekte match.

Steg 3 er konturering og blush. For et hverdagslig utseende kan du konturere langs hårfestet og under kinnbeina for så å legge til blush kinnbeina dine. Vi anbefaler alltid å starte lysere da du kan alltid tilføre mer av produktet, men det er vanskelig å reversere sminken!

Det neste steget er en touch up på øyenbryn. Dersom du allerede har definerte øyenbryn vil du kanskje ikke trenge å gjøre dette! Men øyenbryn kan virkelig hjelpe med å sluttføre ansiktet for en komplett look.

Det siste steget for vårt hverdagslige sminkeutseende er å sette opp ansiktet med litt pulver. Vår Perfect Stay Finishing Powder er et gjennomskinnelig pulver som du kan påføre i hele ansiktet. Dypp en luftig børste i pulveret og forsiktig påfør det over ansiktet. Bruk av et gjennomskinnelig pulver vil sette sminken din uten å ødelegge sminken, som et farget pulver kanskje vil gjøre.

Handlekurv

Your cart is currently empty