Skip to content

Welcome guest

Please login or register
Derfor er vegansk sminke bedre

Derfor er vegansk sminke bedre

Hvis det er viktig for oss å spise fersk mat som er laget fra bunnen og uten konserveringsmidler, burde vel det samme gjelde for produktene vi bruker på huden? Huden absorberer 60 % av produktene vi påfører. Hvorfor ikke gi den de beste naturlige ingrediensene, slik vi gjør for kroppen vår?

Her er tre grunner til at vegansk sminke er bedre, og hvordan det ikke bare hjelper deg med å se bra ut, men å føle deg bra også.

1. Naturlige ingredienser
De fleste veganske skjønnhetsprodukter er laget av naturlige ingredienser som er proppfulle av vitaminer og antioksidanter. Dette eliminerer sjansen for at du påfører unaturlige ingredienser som er fulle av giftige stoffer på ansiktet ditt.

Kjapp fakta: Ingredienslisten i vår Compact Cushion inneholder lavendel, blåbær, ginseng og mange andre naturlige ingredienser. Sjekk ut den komplette listen over ingredienser her.


2. Dyrevennlig
Når du kjøper veganske skjønnhetsprodukter, kan du være sikker på at de er 100 % dyrevennlige. Veganske skjønnhetsmerker har gått inn for å forby enhver form for dyremishandling gjennom å la være å kjøpe ingredienser eller produkter som kommer fra laboratorier som eksperimenterer på dyr.

Les mer om kjerneverdiene til Lava Art her.

3. Bedre for sensitiv hud
Du føler deg mye bedre og sunnere når du får i deg mat som er i sin naturlige tilstand. Det samme gjelder hudpleie. Huden din kommer til å blomstre når den får i seg naturlige, nærende og veganske ingredienser.

Naturlige ingredienser som de vi bruker i Lava Art-produktene, som kamille, peppermynte og blåbær inneholder vitaminer og naturlige oljer.

Dette gjør at de er mer effektive enn sine syntetiske motparter. Derfor er de også snille mot sensitiv hud.

Her hos Lava Art mener vi at skjønnhet ikke skal gå på bekostning av andre levende vesener, og derfor er alle produktene våre veganske og dyrevennlige.

Vi håper du syns grunnene ovenfor var informative, og at du kommer til å vurdere å bytte til veganske produkter, om du ikke allerede har gjort det.

God lesning!
Lava Art-teamet

Handlekurv

Your cart is currently empty