Skip to content

Welcome guest

Please login or register
De fem beste neglekunstideene til påsken

De fem beste neglekunstideene til påsken

Hver ferie har sine farger. Allehelgensaften? Oransje, lilla og svart. Valentinsdag? Rød, lilla og rosa. Og hvilken høytid hører rød, grønn og hvit til? Vi tror du vet det allerede – julen!

Når du tenker på påsken, hva tenker du på da? Vi tenker på våren. Årstiden når naturen våkner etter vinterdvalen med blomstring og grønne omgivelser med lyse pastellfarger som baby-blå, gul og grønn.

Her er noen forskjellige måter du kan gjøre neglekunsten din livligere på, enten du går for de blomsterrike tingene i livet eller bare ønsker å være høydepunktet ved påskemiddagen. Har du vanskeligheter med å bestemme deg for hvordan du vil se ut? Her er ti neglekunstideer for å gi deg inspirasjon til påsken 2022!

Pastellprikker

Legg til noen fargerike prikker som passer til pastellneglene dine for å gjøre dem mer påfallende. Du kan enten bruke noen primære påskefarger eller jazze det opp med en blanding av lyse og mørkere farger.

Velg et blomstertema

Du er alltid på den sikre siden med et klassisk blomstertema. Du kan lage en livlig blomsterbukett eller du kan velge å putte en på hver negl. Enten den er presset på eller lakket, det er perfekt for der du oppholder deg i påsken!

Matt design

Lag en balanse mellom søte påskedesigner og en kul matt bakgrunn. Du kan drysse litt glitter eller maling på et morsomt påskeegg eller -kanin.

Pastell neglelakk-kombinasjon

Kombiner to forskjellige neglelakker for en morsom blanding. Miks og match med lyse farger for en funky negledesignform.

Sikksakk design

Kanaliser galskapen din med et livlig sikksakk-design. Enten du bruker mørke eller lysere farger, dette vil starte en samtale i enhver anledning.

Handlekurv

Your cart is currently empty