Skip to content

Welcome guest

Please login or register
De beste produktene for en sommerlig hudpleierutine

De beste produktene for en sommerlig hudpleierutine

Når vi nå beveger oss inn i de varme månedene er det like viktig å bytte hudpleierutine som det er å skifte ut garderoben! Gjennom vinteren er luften tørrere og kaldere (som kan betyr lenger og varmere dusjer), som betyr at hudens fuktighetsnivå faller og du har behov for en kraftig fuktighetskrem og hydrerende renseprodukter.

Om sommeren øker luftfuktighet og temperatur samtidig som du tilbringer mer tid i solen, og la oss være ærlige... vi svetter mye mer! Hudens talgkjertler produserer mer talg som gjør huden mer skinnende, og takket være oppsamling av svette og talg er du mer utsatt for utbrudd. Akkurat som du ville byttet ut en tung ullgenser med noe av lett bomull er det viktig å endre hudpleierutinen til å inkludere lettere produkter som lar huden din puste. Her er våre beste produkter for å skape en nydelig hudpleierutine for sommeren.

Perfect Foam Cleanser

Vår Perfect Foam Cleanser er et lett renseprodukt som forsiktig fjerner alle urenheter huden har samlet gjennom dagen samtidig som den sikrer huden den fuktigheten den trenger. Dens hydrerende egenskaper er perfekte for å kvitte seg med død hud og rense porene for svette, solkrem, sminke og skitt etter å ha tilbragt hele dagen ute i det varme været! Bruk den i dusjen for en virkelig god rens, og du vil ha et godt grunnlag for resten av hudpleierutinen din.

Perfect Moisturising Sheet Mask

Perfect Moisturising Sheet Mask er den perfekte oppkvikkeren og essensiell i alle ritualer for selvpleie. Infusert med kraftfulle ingredienser fra Korea er dette det perfekte tillegget til din hudpleierutine for sommeren, for å hydrere og fylle ut huden samtidig som den kontrollerer talgproduksjon, hindrer utbrudd og renser porene dine! Vi anbefaler å bruke en [[[sheet mask once]]] i 15 minutter en gang i uken eller når du føler at huden trenger en liten oppkvikker.

Solkrem

Et av de viktigste trinnene i din hudpleierutine for sommeren burde være solfaktor! Selv om du burde bruke solkrem året rundt er det ekstra viktig om sommeren. Velg en som har høy solfaktor, er uten oljer og påføres lett. Det finnes ikke noe verre enn å skulle påføre din Compact Cushion for så å innse at du har et hvitt belegg etter solkremen!

Hydrating Boost Serum

Hvis dette er kveldsrutinen din, eller du bare skal ha en dag hjemme, kan du hoppe over solfaktoren og gå rett til vårt Hydrating Boost Serum. Fylt med antioksidanter og vitaminer som bidrar til å redusere mørke flekker, fine linjer og rynker, men fungerer også som en god beskyttelse mot de skadelige virkningene av hverdagen. Vi anbefaler alltid å bruke serum som det første trinnet i enhver hudpleierutine for å gi det nok tid til å trekke inn i huden. Påfør ett eller to pump og spre det lett utover ansiktet. Dens hydrerende formula er lett (perfekt for sommeren), noe som betyr at den ikke vil tette porene dine samtidig som den etterlater deg med en perfekt glød.

Perfect Light Facial Cream

Om vinteren går du kanskje for vår Perfect Extra Rich Facial Cream, men det er nå på tide å legge den vekk for sesongen og bytte den ut med vår Perfect Light Facial Cream. Denne lette vannbaserte kremen er perfekt for å holde huden din hydrert og smidig hele dagen lang uten at den blir klissete eller oljete. Den absorberes i huden for umiddelbar hydrering og hjelper huden å holde seg stram og smidig, noe som gjør den til den perfekte basen for sminken din.

Perfect Hydration Boost Eye Cream

Vår silkemyke øyekrem sikrer full hydrering og lysner området under øynene med ingredienser fulle av antioksidanter. Bruk en liten mengde og flekk forsiktig produktet under begge øynene. Det er viktig å trykke og ikke gni eller dra, da huden under øynene er tynn og spesielt sensitiv.

Handlekurv

Your cart is currently empty