Skip to content

Welcome guest

Please login or register
Coachella-look: 5 Antrekk for å ta festivalspillet ditt til neste nivå

Coachella-look: 5 Antrekk for å ta festivalspillet ditt til neste nivå

Festivalsesongen er tilbake, og vi er klare! Det føles som en evighet siden sist vi kunne nyte sommeren på riktig måte, og vi kan trygt si at vi alle lider av noen alvorlige festival-abstinenssymptomer ...

Vel, ventetiden er over nå når den største festivalen av dem alle nærmer seg: Coachella. Hvis du aldri har vært der er det en underdrivelse å si at du har gått glipp av noe. Ikke tenk på Coachella som en annen musikkfestival, tenk på den som en unik opplevelse av god musikk, mote, mennesker og mat.

Og hvis du allerede har skaffet deg billetter og er på jakt etter et Coachella-inspirert utseende, har du kommet til det rette stedet. Coachella-utseende er noe moteverdenen lever og ånder for, og dette året blir ikke annerledes.

La oss starte denne festen med noen av våre beste Coachella-antrekk for å gi deg inspirasjon 2022.

1. Glitter
Bildekilde: Pinterest

Glitter er praktisk talt en nødvendighet for det perfekte festivalensemblet. Det kan være på pannen, antrekket, støvlene, hodeplagget, nesten hvor som helst! Du kan glemme å velge en enkelt glitterfarge når du kan blande dem sammen.

2. Uttrykksfulle ermer og Boho vibrasjoner
Bildekilde: Pinterest

Enten de er gjennomsiktige, holografiske, gjennomskinnelige eller rett og slett hullete, denne typen uttrykksfulle ermer ser du overalt på enhver festival. Noen bruker skinnjakker eller sjal, men andre har løse eller gjennomsiktige topper med lekre vide ermer som setter karakter på ethvert antrekk.

3.Blonder, støvler eller hatter? Valget er ditt
Bildekilde: Pinterest

Støvler i enhver form er også en del av et akseptabelt festivalantrekk, selv om de vanligvis er enten ankel- eller lår-høye. Trendy hatter, så vel som kroner, er det perfekte tilbehøret for å forene Coachella-antrekket. Blonder finner du i mange antrekk. Du har blondetopper, -underdeler, hårtilbehør, jakker og sokker.

4. Svart og hvitt med fargeprikker og glitter
Bildekilde: Pinterest

De fleste festivalantrekkene er enten svarte eller hvite med fargeprikker, ofte i form av glitter eller metall. Sko har vanligvis enten en svart, hvit eller en nesten nøytral farge, som bidrar til å forene antrekket.

5. Boller fra verdensrommet og stjerner
Bildekilde: Pinterest

Mens Coachella og de fleste festivaler pleier å være i ørkenen, kommer antrekkets inspirasjon fra himmelen, eller mer spesifikt, fra verdensrommet. Enten det er boller eller sminke med tema fra verdensrommet, det har garantert en stor innflytelse på festivalstiler.

Handlekurv

Your cart is currently empty