Skip to content

Welcome guest

Please login or register
Alt du trenger å vite om fargede concealere

Alt du trenger å vite om fargede concealere

Hypen rundt fargekorreksjon er berettiget, så her er alt du trenger å vite om å begynne med fargede concealere!

Hvis du er en sminkeelsker har du gjerne sett din foretrukne make up-artist eller skjønnhets-influenser bruke fargede concealere. Og mens det kan se litt skremmende ut, så er det egentlig (mange) grunner for denne galskapen!

Fargede concealere er rett og slett bedre til å skjule alt du vil skjule sammenlignet med hudfargede produkter, fra hyperpigmentering, solskader og skavanker som arr, flekker og merker. Din concealer gjør gjerne allerede underverker på ansiktet ditt, men fargede concealere legger til en ny dimensjon til utseendet ditt uansett om det er for hverdagsbruk eller for en naturlig eller glamorøs kveldslook.

Fargevariasjonene kan gjøre at det oppleves litt skummelt med det første, så vi bryter ned de forskjellige rollene til fargede concealere og når man skal bruke de enkelte fargene.

Hvordan du bruker Colour Correcting Concealers

Jeg bruker Perfect Cover Colour Concealer-utvalget som kommer i tre varianter: green, peach, and yellow. Disse produktene er veganske, cruelty-free og laget av naturlige ekstrakter og sikre syntetiske ingredienser, noe som gjør de til et godt valg for alle typer hud. Til og med sensitiv hud.

Ikke fortvil hvis de forskjellige fargene forvirrer deg. Når du får teken på det vil bruken av de komme naturlig. Her er en liten forklaring for å hjelpe deg i gang.

Green

Green concealer er veien å gå hvis rødhet er ditt største hudproblem. Enten du for tiden har et kviseutbrudd, har oppdaget en fæl kvise om morgenen, har arr etter kviser eller rosacea som må skjules, så er green-colored concealer supereffektivt for å nøytralisere rødheten i ansiktet ditt.

Når det kommer til å påføre green concealer gjør vi det alltid rett etter vår morgenrutine og før bruk av foundation. Bruk den lille børsten som kommer med produktet til å dabbe områdene du vil dekke over, og jevn det ut med en naturlig skjønnhetsblender. Ikke fortvil hvis det ser ganske grønt ut på ansiktet ditt fordi det vil utjevne seg når du gradvis påfører sminken.

Yellow

Yellow concealers er god på å skjule blåmerker, poser under øynene eller blodårer. Egentlig alle lillafargede hudproblemer. Det vi også elsker med den gule nyansen er at den jevner og glatter ut huden, så du kan til og med bruke en øyeprimer som base for øyenskygge for å få en langvarig effekt.

Hvis du lurer på om du kan blande forskjellige fargede concealere er svaret JA! Jeg gjør det hele tiden. Jeg bruker den grønne og gule for en mer dramatisk effekt på ansiktene våre. Disse blander seg inn naturlig og tilbyr en eksepsjonell grad av dekning sammenlignet med andre typer fargede concealere.

Peach

Hvis du har noen områder som ser veldig, veldig kjedelige ut kan du gi de en liten boost med en ferskenfargede concealeren. Rosa eller ferskenfarge er anbefalt for lyse hudtoner som har en tendens til å se sliten ut og få en blålig nyanse. Bruk den til å lyse opp områdene rundt øynene og for å bli kvitt blå, grønne eller lilla toner som er synlig gjennom huden din. Bruk en liten applikator for å dabbe det på problematiske områder i ansiktet ditt, jevn det ut og du er klar.

Handlekurv

Your cart is currently empty